BLOG

Gefeliciteerd met tulpmeisje

Posted On september 16, 2020 at 7:03 pm by / No Comments

Deze kaart maakte ik onlangs, de stempelafdruk had ik al een tijdje geleden gekleurd.

De stempel Darling Bud – Tulip van Polkadoodles heb ik afgedrukt met Versafine zwart stempelinkt op WaterArt aquarelpapier. De afdruk heb ik ingekleurd met ZIG Clean Color Real Brush. Met Gansai Tambi Opal Colors heb ik de bloemen extra glans gegeven.

Daarna heb ik deze uitgeknipt.

De achtergrond is gemaakt van aubergine linnenkarton en uitgesneden met de snijmal Label & flessenhanger van Leane Creatief. Op het bovenste deel heb ik met behulp van stencil Decorations 2, stars & dots van Leane Creatief en stempelinkt VersaMagic Malted Mauve een achtergrond gemaakt. Hiervoor heb ik deze keer een dauber gebruikt.

Voor de tekst heb ik ook gebruik gemaakt van hetzelfde achtergrond papier. Met de snijmal Gefeliciteerd van Carlijn Design heb ik de letters uitgesneden. Met de bijbehorende snijmallen heb ik van wit kaartkarton en perkamentpapier de achtergronden gemaakt.

Dit alles heb ik op een kaart van aubergine kaartkarton bevestigd.

Bedankt voor het lezen van het blogbericht.

Groetjes, Lian

Geef een antwoord

X