veel-liefs-blogbericht
BLOG

Veel Liefs

Posted On maart 20, 2021 at 2:37 pm by / No Comments

De kaart is gemaakt van wit linnenkarton.

Het 1e extra voorblad is gemaakt van glitterpapier dark teal. Het 2e extra voorblad is van perkamentpapier.

~

Het 2e extra voorblad heb ik met de ZIG Dot-markers en een mandala sjabloon van Viva Decor gemaakt.

Eerst heb ik de basis aangebracht zoals beschreven in mijn vorige blogbericht. Daarna heb ik met verschillende kleuren en afmetingen stippen het patroon afgemaakt.

~

Het is zo leuk om te spelen met al die kleurtjes. Elke combinatie is anders. En het mooie van deze Dot-markers is, dat de kleuren niet met elkaar mengen. Als je maar de 1e kleur eerst laat drogen voordat je de volgende kleur aanbrengt.

~

Het muisje met de ballon heb ik met VersaFine onyx black gestempeld op aquarelpapier van WaterArt. Daarna he ik het ingekleurd met kleur van de Dot-markers.

Ik heb een aantal stippen op een palet geplaatst en met een vochtig penseel de afbeelding ingekleurd. Daarna heb ik de afbeelding uitgeknipt.

~

Uit het glitterpapier heb ik met de snijmal slimline harten van Card Deco Essentials het 1e extra voorblad uitgesneden. Ook de tekst ‘Veel Liefs’ heb ik met deze snijmal uit dit glitterpapier gesneden.

~

Het 2e extra voorblad is met kleine dotjes perga glue (achter de stippen) op een vel wit printerpapier geplakt en op maat gesneden.

Voor de strook heb ik een perkamentpapier gebruikt. De tekst en de afbeelding is hierop geplakt. Met kleine dotjes perga glue is de strook op het 2e extra voorblad bevestigd.

~

De randen van de kaart heb ik heel licht gekleurd met stempelinkt ‘Teal Zeal’ van Memento en een mixed media brush van Nellie Snellen.

~

Het 2e extra voorblad is op het 1e extra voorblad bevestigd met dubbelzijdig plakband. Daarna is dit met foam tape op de kaart geplakt.

~

Ik hoop je met deze kaart te hebben geïnspireerd en dank je wel voor het lezen van dit bericht.

Groetjes, Lian

Geef een antwoord

X