Over Q4Cardz

Historie

Op 1 oktober 2015 is Q4Cardz ontstaan door een uit de hand gelopen hobby.

Na 25 jaar gewerkt te hebben met perkamentpapier (Pergamano). 

En enkele jaren als hoofdredacteur van de Pergadoe. Is het tijd voor een stap verder.

Ik ben in de wereld van het kaarten maken gekomen door te beginnen met het werken met perkamentpapier. Door met deze papiersoort te werken heb ik veel verschillende technieken van het kaarten maken geleerd. En zeker ook het schilderen met diverse materialen.

De wereld van het perkamentpapier is me zo goed bevallen, dat ik dan ook Pergamano-docente ben geworden. Vele jaren heb ik cursussen en workshops gegeven en niet te vergeten collega docenten opgeleid en bijgeschoold.

In de loop der tijd kwamen daar nog diverse andere kaart maak technieken bij, zoals 3D-knippen, kaartborduren, stempelen, embossen, etc.                               

Door deze technieken te combineren met perkamentpapier ben ik op andere manier kaarten gaan maken.

In 2012 heb ik mij samen met Gerti Hofman ingezet om een  magazine (PrettyCardz) te maken voor de Pergamano hobbyisten. Zo heb ik de verkoop op beurzen leren kennen. Toen Gerti Hofman aangaf hier mee te stoppen heb ik alleen het magazine voortgezet onder de naam PrettyCardz. Op 1 oktober 2015 is de naam gewijzigd naar het Q4Cardz-magazine. De verkoop op beurzen ben ik blijven doen. Hier is in de loop van laatste jaren mijn man mij bij gaan helpen en zo zijn we samen op vele beurzen te vinden.

                                                                                                                                             Sinds 2023 is hier Lian Design bij gekomen met mijn eigen bedachte stempels. Eerst de reeks jungledieren en daarna een kerstlijn. Deze stempels worden door CraftEmotions uitgegeven.                                                                                               In 2024 is bij Lian Design de vrolijk vliegende dieren toegevoegd.

Q4Cardz
Q4cardz
Logo-stempels-zwart-LIAN-DESIGN
google-site-verification: google5ca18814b11cb46b.html