Over Q4cardz

Over Q4Cardz

door Lian Qualm

Op 1 oktober 2015 is Q4Cardz ontstaan door een uit de hand gelopen hobby.

Ik ben in de wereld van het kaarten maken gekomen door te beginnen met het werken met perkamentpapier. Door met deze papiersoort te werken heb ik veel verschillende technieken van het kaarten maken geleerd. En zeker ook het schilderen met diverse materialen.

De wereld van het perkamentpapier is me zo goed bevallen, dat ik dan ook Pergamano-docente ben geworden. Vele jaren heb ik cursussen en workshops gegeven en niet te vergeten collega docenten opgeleid en bijgeschoold.

In de loop der tijd kwamen daar nog diverse andere kaart maak technieken bij, zoals 3D-knippen, kaartborduren, stempelen, etc. Door deze technieken te combineren met perkamentpapier ben ik op andere manier gaan kaarten maken.

 

Met een collega ben ik het bedrijf PrettyCardz begonnen. Wij maken een magazine met voorbeelden voor het kaarten maken in combinatie met perkamentpapier. Tevens drukken wij ook onze eigen afbeeldingen op perkamentpapier.
Met dit bedrijf zijn we gestart om ons magazine en producten op de kleinere hobbybeurzen te gaan verkopen. Dit werd een succes en had ik de smaak te pakken om hobby materialen te gaan verkopen. En niet alleen op een hobbybeurs, maar ook via een webwinkel. Zo is Q4Cardz ontstaan!

 

Workshops worden regelmatig georganiseerd. Deze hebben verschillende onderwerpen, maar vooral schilderen en kleuren.
Ook heb ik me het afgelopen jaar gespecialiseerd in het werken met stempels in diverse technieken, waaronder het inkleuren van stempelafdrukken met verschillende kleurmiddelen.

Onder de naam Q4Cardz ontwerp ik kaartpakketten met verschillende thema’s. Deze hebben altijd grote aftrek op de verschillende beurzen. Neem gerust eens een kijkje in onze webwinkel.

Kijk regelmatig in onze webwinkel, want regelmatig worden er nieuwe artikelen toegevoegd!